Faciliteiten:

 
Op het terrein is, naast de koeienstal, een stal voor paarden ingericht. In de binnenstal bevindt zich een spuitplaats, een toilet, de zadelkamer en ruimte voor 9 paarden. In 2010 zijn er 7 buitenboxen gebouwd.

buitenstal

Er is een rijbak van 20 bij 40 meter welk is voorzien van een eb en vloed systeem. dit houdt in dat de rijbak niet te nat wordt met veel regen en bij droog weer wel voldoende nat blijft zodat deze niet zwaar wordt.

 

 

Verder zijn er 4 paddocks, die goed zijn gedraineerd, zodat de paarden ’s winters heerlijk met droge benen buiten kunnen staan.

 

Tevens is er een ruime longeerkraal met een doorsnede van 18 meter en een eb- en vloedbodem. Door de rubberen zijwand kan uw paard zich niet beschadigen tijdens het longeren. Ook de longeerkraal is voorzien van verlichting.

 

U kunt uw paard tevens netjes afspuiten en wassen op de spuitplaats met extra verlichting.

In de verwarmde kantine zijn extra ramen geplaatst. Hierdoor is er van binnenuit een goed overzicht op alle buitenfaciliteiten.

Weidegang (alleen in de zomer)is hier prima geregeld. Regelmatig krijgen de paarden een nieuw stuk toegewezen waar ze heerlijk kunnen grazen. De stukken land zijn verdeeld in een merrie- en ruinenland, allen voorzien van schriklint langs de sloten en automatische drinkbakken.

Uw paard kan ‘s zomers dag en nacht buiten blijven. Heeft u uw paard liever ’s nachts op stal, dan is dit uiteraard geen probleem. ’s Winters worden de paarden een paar uur “losgegooid” in de paddocks.


 

Er is een afgesloten zadelkamer aanwezig met daarin afsluitbare kasten voor uw spullen.